Banan är invigd! 

Banan är invigd! 

Rörelseglädje och skratt är ljuv musik. När vi idag invigde banan så fylldes banan med barn och vuxna som inte ville annat än att röra sig runt banan.

Idag visade sig till och med solen genom det annars gråa molntäcket. Med stolthet visade vi som varit med och byggt banan upp den för bostadsområdet som den ligger i. Barnen i grannskapet började på en gång att skapa egna lekar i den nya platsen. Det blev löpartävlingar, jaga och andra utmaningar på och utan cykel. Alla som var där ville röra på sig.

Med solen i ryggen kändes det ännu bättre att veta att vi gjort något gott för oss och andra. Det kommer bli en plats där barn och vuxna kan leka och utvecklas. Redan har nya relationer skapats och fler kommer.  Bjud in och skapa möjligheter och du ska få mångfalt tillbaka.

/Sebbe

Leave a Reply

Back To Top